Emília blogja
        A méhecske, a veréb és a sün kalandjai
                    Kézműves bemutatkozások
MENÜ

Kedves Látogató!

 

 

 

nevem Németh Emília. Tinédzser korom óta irogatok regényeket, novellákat, többnyire a magam szórakoztatására. Jobbára a krimi műfajban alkottam idáig, de cikkeim is jelentek a legkülönfélébb témákban internetes és nyomtatott újságokban is. Soha nem kopogtattam egyetlen kiadónál sem és mostanáig nem is vágytam ismertségre. Azonban több mint tizenöt évnyi aktív hobbi - írói munkálkodás után azt gondolom, rendelkezem megfelelő képességgel ahhoz, hogy ne csupán az íróasztalom fiókjának írjak. Azt érzem, hogy rendelkezek elegendő gyakorlattal és jártassággal, ami felbátorít arra, hogy megmutassam másoknak is ami bennem van. Ezért elsöpörtem az asztalomról a félig kész vagy gyengének érzett kéziratokat és belekezdtem egy számomra is új vállalkozásba. Megcsináltam ezt a honlapot, hogy széles körben olvashatóak legyenek az írásaim, valamint kiadjam magamból azt a képességet, amit idáig féltem mások elé tárni.

A bemutatkozást egy mese írásával kezdem. Szeretem a meséket, érintett is vagyok benne, hiszen vannak gyermekeim. Ugyan már nem kell felolvasni nekik, vagy elaltatni őket a mesével, de így kamaszkorban is szívesen hallgatják és szeretik, főképp az állattörténeteket. Nos, én magam is egy állatokról szóló mesét szövögetek, amit igyekszem kedvesen, szerethetően, könnyen befogadhatóan tálalni. Elsősorban az óvodás és kisiskolás gyerekek lelkivilágához érzem közelinek a történetet. Ám azt vallom, hogy a nagyobbak, de még a felnőttek is szívesen visszatérnek a gyermeki világba. Szeretném, ha az olvasó illetve történethallgató, ezzel a bővülő mesével néhány szép percet élne át a három jó barát életébe csöppenve.

Terveim között szerepel, hogy más műfajban is alkotok, de egyenlőre minden energiámat erre a folytatásos mesére kívánom fordítani.

Minden egyes részhez jó szórakozást és kikapcsolódást kívánok felnőttnek és gyereknek egyaránt!

 

 

Üdvözlettel: az Író

2012.01.06

 

 

Asztali nézet